lauantai 10. joulukuuta 2022

Joulupukki Pirkkala Verkkokaupassa Jouluhali Tiina Kudjoi 10.12.2022 kanssa ;) Halattavia riitti ;) Iloista joulun aikaa kaikille!

Joulupukki Pirkkala Verkkokaupassa Tiinalle kiitos selfiestä pukin kanssa

Joulupukki Pirkkala Verkkokaupassa Jouluhali Tiina Kudjoi 10.12.2022 kanssa ;) 

Pukki meni laskuissa sekaisin montako jouluhalia tuli mummoista vaareihin ja pikkaraisiin taaperoihin.

Pukki antoi kuvata itseään eri ihmisten kanssa ja jotkut jopa kysyivät että tulisiko Pukki aattona kylään. 

Valitettavasti Joulupukin kalenterissa ei ole tilaa kuin klo 10-13 välisille ajoille enää aattona.

Pirkkalan Joulupukki Verkkokauppa.com + Veska vierailulla 10.12.2022 tilattavissa joulupukkipalvelu@gmail.com pikkujouihin aattoon kuva1



Tiedustelut tilaukset ensisijassa sähköpostilla:

Joulupukkipalvelu@gmail.com + 044-3380291 (tallentakaa kännyynne pukkinumero) soitto puhelinnumeroonne kun kohta kohdalla, niin joku opastamaan oikealle ovelle ;)

Pirkkalan Joulupukki Verkkokauppa.com + Veska vierailulla 10.12.2022 tilattavissa joulupukkipalvelu@gmail.com pikkujouihin aattoon kuva2


Loput joulupukin aattoajat ovat keskusta-alueilla 100€ klo 10-13 välilläkin. ( Päivitys aiempiin)


Pirkkalan Joulupukki Verkkokauppa.com + Veska vierailulla 10.12.2022 tilattavissa joulupukkipalvelu@gmail.com pikkujouihin aattoon kuva3




Pikkijouluissa ja aattona nähdään. Monasti tilataan vielä joulukuun viimeisellä viikolla ja jopa tammikuussa syistä omista johtuen esim tultu ulkomaanmatkalta tmv.

Pirkkalan Joulupukki Verkkokauppa.com + Veska vierailulla 10.12.2022 tilattavissa joulupukkipalvelu@gmail.com pikkujouihin aattoon kuva5

Savuton ja kaikkea muuta kuin avuton pukki jouluunne ;)
E-mail: Joulupukkipalvelu@gmail.com
= Tarkka osoitteenne yhteisin aikatauluin ;) Aina ;)





-----------

https://joulupukki-tampereella.blogspot.com/  Pitänee näitä pukin somejulkaisuja päivitellä useammin ;)? Terveellistä iloista joulun aikaa kaikille tilaajillenikin ;)

Pukki on kysytty mies piha- ja puutarhatöissä kun on karvoja vähempi yllä ja tarvittavat turvavarusteet esim isojen puiden kaadoissa:  

Puut on tehty kaadettaviksi kun kohdalle sattuvat: https://Pihakoivujen-kaadot-pirkanmaa.blogspot.com/ Katso blogeistani ja videoiltani lisää ;)

 

-------------------

https://tavaratalopukki.blogspot.com/

-----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti